Chapter 2: Azure Networking – Foundation of Azure IaaS

  1. Which services are dependent on the Azure network in Microsoft Azure? Answer: Both
  2. What defines the IP address range in Azure? Answer: CIDR
  3. Service endpoints are used to connect which services to your virtual network? Answer: PaaS
  4. The default DNS service in Microsoft Azure is...? Answer: Azure DNS
  5. When can service endpoints be added? Answer: At any time
  6. Private IP address in Azure can be...? Answer: Both
  7. Public IP address in Azure can be...? Answer: Both
  8. NSGs are...? Answer: Security rules that define traffic flow
  9. What does an NSG define? Answer: Both
  10. To what can an NSG not be assigned to? Answer: Virtual network

Get Hands-On Cloud Administration in Azure now with O’Reilly online learning.

O’Reilly members experience live online training, plus books, videos, and digital content from 200+ publishers.